ΤΑΞΙΔΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΣΑΧΑΡΑ
“ΚΑΤΩ ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ”
10 – 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014

Στο πλαίσιο της Διεθνούς Εκστρατείας Ενάντια στο Τείχος της Μαροκινής Κατοχής στη Δυτική Σαχάρα, το συντονιστικό των ισπανικών ενώσεων αλληλέγγυων με τη Δυτική Σαχάρα (CEAS-Sáhara) οργανώνει ένα ταξίδι στο μαροκινό τείχος στη Δυτική Σαχάρα από τις 10 ως τις 14 Οκτωβρίου 2014.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

Προορισμός: Μαδρίτη – Τιντούφ: Παρασκευή 10 Οκτωβρίου, αναχώρηση από τερματικό σταθμό 4, αεροδρόμιο Μαδρίτη – Μπαράγιας, ανταπόκριση στο Αλγέρι.

Επιστροφή: Τιντούφ – Μαδρίτη: Τρίτη 14 Οκτωβρίου, άφιξη στον τερματικό σταθμό 4 του αεροδρομίου Μπαράγιας, ανταπόκριση στο Αλγέρι.

ΔΙΑΜΟΝΗ

Όλα τα άτομα που συμμετέχουν σε αυτό το ταξίδι, θα διαμείνουν στον καταυλισμό Μποτζαντόρ μέσα σε σκηνές μαζί με Σαχραουί οικογένειες.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Στόχος του ταξιδιού είναι η απόκτηση γνώσης και η διαμαρτυρία ενάντια στο τείχος που χωρίζει το έδαφος της Δυτικής Σαχάρας.

> Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν σχετικά με το έργο οργανισμών όπως η «Σαχραουί Ένωση για τα Θύματα από Νάρκες», το «Δίκτυο Μελετών για τις Επιπτώσεις των Ναρκών κατά Προσωπικού και των Τειχών στη Δυτική Σαχάρα» και η πλατφόρμα «Φωνές κόντρα στο Μαροκινό Τείχος»

> Θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις με εκπροσώπους του Μετώπου Πολισάριο.

> Σειρά συγκεντρώσεων, επισκέψεων και δραστηριοτήτων με σκοπό τη γνωριμία με τους Σαχραουί και την κατανόηση της καθημερινής πραγματικότητας στους καταυλισμούς των Σαχραουί προσφύγων.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Οι συμμετοχές είναι ανοιχτές μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου.

Μετά την εγγραφή μέσω της αίτησης που βρίσκεται στο τέλος της σελίδας, οι συμμετέχοντες θα λάβουν με e-mail (παρακαλούμε ελέγξτε και το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας) την κράτηση θέσης. Η εγγραφή δε θεωρείται οριστική παρά μόνο μετά την εξόφληση του εισιτηρίου σε λογαριασμό που θα σας κοινοποιηθεί και αποδεικνύεται με την απόδειξη πληρωμής. Μόλις ολοκληρωθεί η πληρωμή, θα σας παρασχεθούν περισσότερες πληροφορίες και πρακτικές συμβουλές σχετικά με το ταξίδι.

ΚΟΣΤΟΣ

500€ = Εισιτήριο μετ’ επιστροφής σε προγραμματισμένη πτήση: Μαδρίτη – Αλγέρι – Τιντούφ, διεκπεραίωση βίζας, οι επισκέψεις και οι δραστηριότητες του προγράμματος.

+5€ /ημέρα/άτομο για τη στήριξη των οικογενειών που θα παράσχουν κατάλυμα.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

Έγκυρο διαβατήριο (λήξη ισχύος τουλάχιστον έξι μήνες μετά την ημερομηνία του ταξιδιού). Καθώς πρόκειται για ομαδικό ταξίδι, δεν απαιτείται ατομική βίζα.

ΑΠΟΣΚΕΥΕΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ

25 κιλά στο χώρο των αποσκευών + 10 κιλά χειραποσκευές.

Για περισσότερες πληροφορίες

http://es.scribd.com/doc/235828113/INFORMACION-Y-CONSEJOS-MURO-2014-pdf
(*) Μετάφραση της αίτησης συμμετοχής